"ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ"

Αρχική » Δωρεάν επισκευές

Δωρεάν επισκευές

Επικοινωνία

(+30) 2610222259 Email: anakyklwnw@gmail.com
Δευτέρα-Παρασκευή: 09.00 - 16.00
Σάββατο: 10.00-15.00 στην αποθήκη μας.
Advertisements

rc-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%83-logo-rgb

Η «Ανακυκλώνω στην πηγή» δημιούργησε το πρώτο στην Ελλάδα Repair Cafe της παγκόσμιας αλυσίδας επαναχρησιμοποίησης RepairCafe.org, που αριθμεί πάνω από 1.025 σημεία σε όλον τον πλανήτη.

Το Repair Cafe είναι μια εκδήλωση σε ειδικά διαμορφωμένο φιλικό χώρο στην αποθήκη μας, όπου όσοι έχουν χαλασμένες συσκευές και αντικείμενα – από μία κούπα μέχρι ένα laptop και από ένα ποδήλατο μέχρι ένα i-phone – μπορούν να συναντηθούν με εθελοντές που «πιάνουν τα χέρια τους» και να προσπαθήσουν να τα επισκευάσουν δωρεάν, «πίνοντας έναν καφέ».

Οι επισκευές γίνονται με την συμμετοχή σας, με όλους τους κανόνες ασφαλείας, ο χώρος είναι φιλικός σε παιδιά και κατοικίδια ενώ το Repair Cafe μπορεί να διοργανωθεί και σε άλλους χώρους όπως συλλόγους, σχολεία, πανεπιστημιακές σχολές, ΚΑΠΗ, καφετέριες και καταστήματα.

Δηλώστε συμμετοχή είτε σαν εθελοντής επισκευαστής είτε αν έχετε οτιδήποτε προς επισκευή στο 2615009910, θα χαρούμε να συναντηθείτε με συμπολίτες σας, για το μοίρασμα της γνώσης επισκευών και κατασκευών στην γειτονιά σας.

repair cafe patras

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: