"ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ"

Αρχική » Δωρεάν επισκευές στο Repair Cafe

Δωρεάν επισκευές στο Repair Cafe

Επικοινωνία

(+30)2610222259______________Email: anakyklwnw@gmail.com
Ώρες λειτουργίας αποθήκης
Τετάρτη: 09:00 - 14:00
Σάββατο: 10:00-15:00
Advertisements

rc-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%83-logo-rgb

Η «Ανακυκλώνω στην πηγή» δημιούργησε το πρώτο στην Ελλάδα Repair Cafe της παγκόσμιας αλυσίδας επαναχρησιμοποίησης RepairCafe.org, που αριθμεί πάνω από 1.400 σημεία σε όλον τον πλανήτη.

Το Repair Cafe είναι μια εκδήλωση σε ειδικά διαμορφωμένο φιλικό χώρο στην αποθήκη μας, όπου όσοι έχουν χαλασμένες συσκευές και αντικείμενα – από μία κούπα μέχρι ένα laptop και από ένα ποδήλατο μέχρι ένα i-phone – μπορούν να συναντηθούν με εθελοντές που «πιάνουν τα χέρια τους» και να προσπαθήσουν να τα επισκευάσουν δωρεάν, «πίνοντας έναν καφέ».

Οι επισκευές γίνονται με την συμμετοχή σας, με όλους τους κανόνες ασφαλείας, ο χώρος είναι φιλικός σε παιδιά και κατοικίδια ενώ το Repair Cafe μπορεί να διοργανωθεί και σε άλλους χώρους όπως συλλόγους, σχολεία, πανεπιστημιακές σχολές, ΚΑΠΗ, καφετέριες και καταστήματα.

Δηλώστε συμμετοχή είτε σαν εθελοντής επισκευαστής είτε αν έχετε οτιδήποτε προς επισκευή στο 2610 222259. Σκοπός μας, είναι να συναντηθούμε με τους συμπολίτες μας, για το μοίρασμα της γνώσης επισκευών και κατασκευών.

repair cafe patras

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: