"ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ"

Αρχική » Repair Cafe

Repair Cafe

Επικοινωνία

(+30)2610222259______________Email: anakyklwnw@gmail.com
Ώρες λειτουργίας αποθήκης
Σάββατο: 10:00-15:00
Advertisements

rc-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%83-logo-rgb

Η «Ανακυκλώνω στην πηγή» δημιούργησε το πρώτο στην Ελλάδα Repair Cafe της παγκόσμιας αλυσίδας επαναχρησιμοποίησης RepairCafe.org, που αριθμεί πάνω από 1.400 σημεία σε όλον τον πλανήτη.

Το Repair Cafe είναι μια εκδήλωση σε ειδικά διαμορφωμένο φιλικό χώρο στην αποθήκη μας, όπου όσοι έχουν χαλασμένες συσκευές και αντικείμενα – από μία κούπα μέχρι ένα laptop και από ένα ποδήλατο μέχρι ένα i-phone – μπορούν να συναντηθούν με εθελοντές που «πιάνουν τα χέρια τους» και να προσπαθήσουν να τα επισκευάσουν δωρεάν, «πίνοντας έναν καφέ». Μάθετε περισσότερα για τους στόχους του Repair cafe από την επίσημη ιστοσελίδα.

Οι επισκευές γίνονται απαραίτητα με τη συμμετοχή σας, με όλους τους κανόνες ασφαλείας, ο χώρος είναι φιλικός σε παιδιά και κατοικίδια ενώ το Repair Cafe μπορεί να διοργανωθεί και σε άλλους χώρους όπως συλλόγους, σχολεία, πανεπιστημιακές σχολές, ΚΑΠΗ, καφετέριες, πλατείες και καταστήματα. Μέχρι στιγμής περισσότερες από 10 τέτοιες εκδηλώσεις έχουν πραγματοποιηθεί. Δείτε παλιότερες εκδηλώσεις εδώ.

Δηλώστε συμμετοχή είτε σαν εθελοντής επισκευαστής είτε αν έχετε οτιδήποτε προς επισκευή και θέλετε βοήθεια τηλεφωνώντας στο 2610 222259 είτε στέλνοντας email στο anakyklwnw [at] gmail.com. Σκοπός μας είναι να συναντηθούμε με τους συμπολίτες μας, για το μοίρασμα της γνώσης επισκευών και κατασκευών και όχι να ανταγωνιστούμε επαγγελματίες επισκευαστές.

Επιπλέον το Repair Cafe Πάτρας επισκευάζει δωρεάν εξοπλισμό όπως Η/Υ, οθόνες κτλ που έχουν δοθεί προς ανακύκλωση και τον χαρίζει σε σχολεία. Μέχρι στιγμής περισσότερες από 80 οθόνες TFT & 24 Η/Υ έχουν δοθεί σε σχολεία.

repair cafe patras

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: