"ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ"

Αρχική » Repair Cafe

Repair Cafe

Επικοινωνία

(+30)2610222259______________Email: anakyklwnw@gmail.com
Ώρες λειτουργίας αποθήκης
Σάββατο: 10:00-15:00
Advertisements

rc-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%83-logo-rgb

Τι είναι το Repair Cafe

Η «Ανακυκλώνω στην πηγή» δημιούργησε το πρώτο στην Ελλάδα Repair Cafe της παγκόσμιας αλυσίδας επαναχρησιμοποίησης RepairCafe.org, που αριθμεί πάνω από 1.400 σημεία σε όλον τον πλανήτη. Μάθετε περισσότερα για τους στόχους του Repair cafe από την επίσημη ιστοσελίδα.

Το Repair Cafe είναι μια κοινωνική εκδήλωση σε ειδικά διαμορφωμένο φιλικό χώρο στην αποθήκη μας, όπου όσοι έχουν χαλασμένες συσκευές και αντικείμενα – από μία κούπα μέχρι ένα laptop και από ένα ποδήλατο μέχρι ένα i-phone – μπορούν να συναντηθούν με εθελοντές που «πιάνουν τα χέρια τους» και να προσπαθήσουν να τα επισκευάσουν δωρεάν, «πίνοντας έναν καφέ». Σκοπός μας είναι να συναντηθούμε με τους συμπολίτες μας, για το μοίρασμα της γνώσης επισκευών και κατασκευών και όχι να ανταγωνιστούμε επαγγελματίες επισκευαστές.

Εκδηλώσεις Repair Cafe

Οι επισκευές γίνονται απαραίτητα με τη συμμετοχή σας, με όλους τους κανόνες ασφαλείας, ο χώρος είναι φιλικός σε παιδιά και κατοικίδια ενώ το Repair Cafe μπορεί να διοργανωθεί και σε άλλους χώρους όπως συλλόγους, σχολεία, πανεπιστημιακές σχολές, ΚΑΠΗ, καφετέριες, πλατείες και καταστήματα. Μέχρι στιγμής περισσότερες από 10 τέτοιες εκδηλώσεις έχουν πραγματοποιηθεί. Δείτε αναλυτικά τις παλιότερες εκδηλώσεις εδώ.

Συμμετοχή στο Repair Cafe

Δηλώστε συμμετοχή είτε σαν εθελοντής επισκευαστής είτε αν έχετε οτιδήποτε προς επισκευή και θέλετε βοήθεια στην επισκευή τηλεφωνώντας στο 2610 222259 είτε στέλνοντας email στο anakyklwnw [at] gmail.com.

Δράση επαναχρησιμοποίησης ανακυκλωμένου εξοπλισμού

Το Repair Cafe Πάτρας προωθώντας την επαναχρησιμοποίηση του εξοπλισμού αντί της ανακύκλωσης, επισκευάζει δωρεάν εξοπλισμό όπως Η/Υ, οθόνες, UPS κτλ που έχουν δοθεί προς ανακύκλωση και τον διαθέτει σε σχολεία. Μέχρι στιγμής περισσότερες από 80 οθόνες TFT & 24 Η/Υ έχουν δοθεί σε σχολεία, ενώ η αξία του διατιθέμενου εξοπλισμού ξεπερνά τις 3.800€. Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία επαναχρησιμοποίησης εξοπλισμού, που είχε δοθεί για ανακύκλωση, σε σχολεία της περιοχής.

repair manifesto big.jpg

repair cafe patras

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: