"ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ"

Αρχική » Οι υπηρεσίες μας

Οι υπηρεσίες μας

Επικοινωνία

(+30)2610222259______________Email: anakyklwnw@gmail.com
Ώρες λειτουργίας αποθήκης
Σάββατο: 10:00-15:00
Advertisements

+ΠΡΟΣ ΙΔΙΩΤΕΣ:

Παραλαμβάνουμε με το φορτηγό μας από τον χώρο σας στην Πάτρα

  • Μεγάλες οικιακές συσκευές: πλυντήρια, ψυγεία, κουζίνες, air condition, τηλεοράσεις.
  • Τηγανέλαια (με δώρο ένα καθαριστικό της ΒΙΟΜΕ ανά 10 λίτρα)

Μπορείτε επίσης να φέρνετε αντίστοιχα οποιοδήποτε ανακυκλώσιμο υλικό είτε στην αποθήκη μας, στο Ακταίο Ρίου κάθε Σάββατο 10:00-15:00 είτε στο πάρκινγκ Καλεντζώτη κάθε Τετάρτη 5 με 8 το απόγευμα. Τα υλικά πρέπει να είναι διαλεγμένα, καθαρά και να τα τακτοποιείτε στους αντίστοιχους σάκους.

Η αποθήκη μας είναι ανοικτή κάθε Σάββατο 10:00 έως 15:00

Στην αποθήκη μας μπορείτε να προμηθεύεστε οικολογικά καθαριστικά της ΒΙΟΜΕ, της επιχείρησης του κατειλημένου εργοστασίου απο τους εργάτες στην Θεσσαλονίκη, στηρίζοντας την προσπάθειά τους.

Ακόμα, κατα τακτά διατήματα, διοργανώνουμε το περίφημο Repair Cafe, έναν παγκόσμιο θεσμό που εκπροσωπούμε στην Ελλάδα, επισκευάζοντας μαζί σας ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και όχι μόνο, με εκπληκτικά αποτελέσματα. Πολλές απο αυτές, κυρίως οθόνες, χαρίζονται σε σχολεία.

ΠΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΣΧΟΛΕΙΑ:

Επισκεπτόμαστε επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες και σχολεία.

Η «Ανακυκλώνω στην πηγή» δημιουργεί ένα νέο μοντέλο οργάνωσης στα πλαίσια της κοινωνικής οικονομίας, με διαφάνεια και διαρκή συμμετοχή της κοινωνίας στις λειτουργίες του.  Σκοπός μας είναι η λειτουργία τετραπλού κάδου σε κάθε γειτονιά με ταυτόχρονη ύπαρξη  4 τσαντών ανά νοικοκυριό για 4 ομάδες ανακυκλώσιμων υλικών.

 

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: