"ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ"

Αρχική » Οι υπηρεσίες μας

Οι υπηρεσίες μας

Επικοινωνία

(+30)2610222259______________Email: anakyklwnw@gmail.com
Ώρες λειτουργίας αποθήκης
Σάββατο: 10:00-15:00
Advertisements

ΠΡΟΣ ΙΔΙΩΤΕΣ:

Παραλαμβάνουμε με το φορτηγό μας από τον χώρο σας στην Πάτρα

  • Οικιακές συσκευές: πλυντήρια, ψυγεία, κουζίνες, air condition, τηλεοράσεις, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κινητά, καλώδια, μικροσυσκευές
  • Βιβλία, αρχεία, έγγραφα, παλαιές συλλογές, εγκυκλοπαίδειες
  • Υλικό μετακομίσεων, αντικείμενα που δεν χρειάζεστε, μηχανήματα
  • Τηγανέλαια (με δώρο ένα καθαριστικό της ΒΙΟΜΕ ανά 10 λίτρα)
  • Πλαστικά καπάκια από μπουκάλια τροφίμων για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου
  • Λάμπες και μπαταρίες κάθε είδους

Μπορείτε επίσης να φέρνετε αντίστοιχα στην αποθήκη μας, στο Ακταίο Ρίου, οποιοδήποτε υλικό από τα παραπάνω, κάθε Σάββατο 10:00-15:00. Τα υλικά πρέπει να είναι διαλεγμένα, καθαρά και να τα τακτοποιείτε στους αντίστοιχους σάκους.

Η αποθήκη μας είναι ανοικτή κάθε Σάββατο 10:00 έως 15:00

Στην αποθήκη μας μπορείτε να προμηθεύεστε οικολογικά καθαριστικά της ΒΙΟΜΕ, της επιχείρησης του κατειλημένου εργοστασίου απο τους εργάτες στην Θεσσαλονίκη, στηρίζοντας την προσπάθειά τους.

Ακόμα, κατα τακτά διατήματα, διοργανώνουμε το περίφημο Repair Cafe, έναν παγκόσμιο θεσμό που εκπροσωπούμε στην Ελλάδα, επισκευάζοντας μαζί σας ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και όχι μόνο, με εκπληκτικά αποτελέσματα. Πολλές απο αυτές, κυρίως οθόνες, χαρίζονται σε σχολεία.

ΠΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΣΧΟΛΕΙΑ:

Επισκεπτόμαστε με κανονικά δρομολόγια επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες και σχολεία.

Αδειάζουμε τον επαγγελματικό σας χώρο από χαρτόνια, πλαστικά περιτυλίγματα, συσκευασίες και υπολείματα παραγωγής – πάντα προδιαλεγμένα και καθαρά.

Τοποθετούμε χάρτινους ή συρμάτινους κάδους για συγκέντρωση χαρτιού, χαρτονιού, βιβλίων, καταλόγων και αρχείων, πλαστικών μπουκαλιών, αλουμινίου, ηλεκτρικών συσκευών, τηγανέλαιων.

Η «Ανακυκλώνω στην πηγή» δημιουργεί ένα νέο μοντέλο οργάνωσης στα πλαίσια της κοινωνικής οικονομίας, με διαφάνεια και διαρκή συμμετοχή της κοινωνίας στις λειτουργίες του. Ολοι οι παράγοντες που διαμορφώνουν αυτό το μοντέλο βρίσκονται στο παρακάτω επιχειρησιακό της σχέδιο.

Anakiklono_stin_pigi_business_model_canvas_

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: