"ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ"

Αρχική » Uncategorized » Θέλετε να μειώσετε το ανθρακικό σας αποτύπωμα στον πλανήτη? Υπάρχει η εφαρμογή PSL.

Θέλετε να μειώσετε το ανθρακικό σας αποτύπωμα στον πλανήτη? Υπάρχει η εφαρμογή PSL.

Αρχείο

Αρχείο

Το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά»και η Ένωση Καταναλωτών – Η Ποιότητα της Ζωής (ΕΚΠΟΙΖΩ), οι Έλληνες εταίροι του Ευρωπαϊκού έργου PSLifestyle σας προσκαλούν στο 5οκαι 6ο συμμετοχικό εργαστήριο του έργου στις 12 Μαΐου 2023 στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό» στο κέντρο της Πάτρας, και ώρα 5.00μμ – 8.00μμ.

Στόχος του εργαστηρίου είναι η παρουσίαση της εφαρμογής PSL, η οποία, αφού τροφοδοτηθεί με τις ατομικές πληροφορίες για τον τρόπο στέγασης, διατροφής, μετακίνησης και αγορών, θα υπολογίζει το ανθρακικό αποτύπωμα του κάθε συμμετέχοντα/ουσας, προτείνοντας έπειτα λύσεις για έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής.

Η εφαρμογή αυτή αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του κοινοτικού προγράμματος PSLifestyle, το οποίο φιλοδοξεί να συμβάλλει στην μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος της κοινωνίας,

μέσω της ενεργού συμμετοχής των ίδιων των πολιτών, χωρίς την ενεργοποίηση των οποίων, δεν είναι εφικτή η πολυπόθητη πράσινη μετάβαση.

Στη διάρκεια του εργαστηρίου θα υπάρξουν διαδραστικές δραστηριότητες, ενώ στο τέλος του εργαστηρίου θα δοθεί ευκαιρία για περαιτέρω συζήτηση με συνοδεία ποτού και φαγητού.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρχείο

Αρέσει σε %d bloggers: