"ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ"

Αρχική » Uncategorized » Ανακύκλωση απο Άτομα με Ειδικές Ανάγκες με δικό τους σύστημα και κοινωνική επιχείρηση στο Kintyre της Σκωτίας.

Ανακύκλωση απο Άτομα με Ειδικές Ανάγκες με δικό τους σύστημα και κοινωνική επιχείρηση στο Kintyre της Σκωτίας.

Αρχείο

Αρχείο

Η Kintyre Recycling Ltd παρέχει υπηρεσίες ανακύκλωσης στη χερσόνησο Kintyre, λειτουργώντας ως κοινωνική επιχείρηση και παρέχοντας απασχόληση σε άτομα με ειδικές / κοινωνικές ανάγκες και μαθησιακές δυσκολίες. Σήμερα προσφέρουμε τις υπηρεσίες ανακύκλωσης σε 4640 νοικοκυριά. Όλα τα ανακυκλώσιμα υλικά που συλλέγουμε είναι ταξινομημένα κατά τρόπο ώστε να επιτυγχάνονται οι υψηλότερες τιμές στην αγορά.

Στόχοι

Η Kintyre Recycling έχει ένα ξεχωριστό σύνολο φιλανθρωπικών στόχων που προορίζονται να ωφελήσουν τόσο τους ανθρώπους του Kintyre όσο και το περιβάλλον:

1. Προώθηση και διαφύλαξη του φυσικού περιβάλλοντος προς όφελος του ευρέος κοινού και ιδίως προώθηση, πρόοδος, διαχείριση και υλοποίηση της παροχής, ανάπτυξης και βελτίωσης των εγκαταστάσεων ελαχιστοποίησης των αποβλήτων και συμβολή στην υιοθέτηση πρακτικών που αποσκοπούν στη μείωση της περιττής εξάντλησης των φυσικών πόρων και / ή μείωση του όγκου των μη ανακυκλωμένων αποβλήτων.
2. Να προωθηθεί η εκπαίδευση στον τομέα της διαχείρισης των αποβλήτων και, ειδικότερα, να συγκεντρωθούν πληροφορίες και να διεξαχθεί έρευνα στον τομέα αυτό και να διαδοθούν αυτές οι πληροφορίες και τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας, όλα με σκοπό την ενθάρρυνση της χρήσης πιο βιώσιμων πρακτικών διαχείρισης αποβλήτων.
3. Για την ανακούφιση της φτώχειας μεταξύ των κατοίκων του Kintyre και ιδιαίτερα των ατόμων που πάσχουν από ψυχική / σωματική αναπηρία, ασθένεια ή εξασθένιση.
4. Προώθηση ή / και παροχή κατάρτισης σε δεξιότητες κάθε είδους, ιδιαίτερα τέτοιες δεξιότητες που θα βοηθήσουν τους κατοίκους της περιοχής μας να αποκτήσουν αμειβόμενη απασχόληση.
5. Να προωθήσει, να δημιουργήσει και να λειτουργήσει άλλα προγράμματα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα προς όφελος της κοινότητας στην περιοχή μας.

Περισσότερα: http://www.kintyrerecycling.com/


Σχολιάστε

Αρχείο